Ege Altay İstanbul’da Akhisar Bolu’da

Altay İstanbul’da Akhisar Bolu’da

28.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bank Asya 1. Ligi’nde Akhisar Bld ve Altay deplasmanda bugün zorlu maçlara çıkacak. Mersin yenilgisiyle 14 puanda kalan Altay, 11 puanla bir basamak altında bulunan Kartal’a konuk olacak.

Altay İstanbul’da Akhisar Bolu’da

Kartal İlçe Stadı’ndaki müsabaka 13.30’da başlayacak. U-17 Milli Takımı’na çağrılan Okay ile ilk yarıyı kapatan Burak forma giyemeyecek. Akhisar Belediye ise aynı saatte Atatürk Stadı’nda Boluspor önünde terleyecek. Sakat olan Serkan’ın yanı sıra Tuncay, Doğan ve Hakan kadroda yer almıyor.


Üçüncü Lig’de deplasmandayız
Üçüncü Lig 1. ve 3. Grup’ta mücadele eden Ege temsilcileri bugün deplasman sınavlarına çıkacak. 1. Grup’ta Hatayspor önünde evinde aldığı 4-1’lik yenilgiyle sarsılan Menemen Bld, Ankara Demirspor’a konuk olurken, Nazilli Bld, Malatyaspor önünde terleyecek. 3. Grup’ta son maçlarında birer puanla yetinen Torbalıspor Beylerbeyi, Denizli Belediyespor ise Yalovaspor’la dış sahada karşılaşacak. Maçların hepsi 13.30’da başlayacak.


KSK İZKA Galatasaray
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Karşıyaka İZKA, İzmir’de bu sezon oynayacağı ilk maçta Galatasaray Medical Park’ı ağırlayacak. Karşıyaka Arena’daki mücadele 16.00’da başlayacak. Kaf-Kaf sezonun ilk maçında Başkent’te İBA Kimya TED Kolejliler’e, Galatasaray ise Fenerbahçe Acıbadem’e mağlup oldu. Antrenör İsmail Yengil, “Oldukça tecrübeli oyunculardan kurulu bir rakiple oynayacağız. İlk kez galibiyetle tanışmak istiyoruz” diye konuştu.