Ege Altınordu’dan asi çocuğuna uyarı!

Altınordu’dan asi çocuğuna uyarı!

15.09.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor’a 4-3 mağlup olan kırmızı lacivertlilerde bu müsabakada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Erdoğan Yeşilyurt, tepkileri üzerine çekti

Altınordu’dan asi çocuğuna uyarı

Altınordu’nun ligin 4. haftasında evinde ağırladığı zorlu rakibi Çaykur Rizespor karşılaşmasının 52. dakikasında topsuz alanda Petrucci’ye yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalan gurbetçi futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt, önce takım arkadaşları daha sonra ise teknik heyet tarafından uyarıldı. Karşılaşmanın ardından takımın deneyimli futbolcuları, sorumsuzca davranması nedeniyle soyunma odasında Erdoğan’a tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Para cezası gündemde

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da sol kanat oyuncusuna, “Sinirlerine hakim olman gerekiyor. Aynı hatayı bir daha tekrarlamanı istemiyorum” diyerek uyarıda bulundu. Yönetimin, 23 yaşındaki futbolcuya para cezası vereceği öğrenildi. Direkt kırmızı kart görmesi nedeniyle en az 2 maç ceza alacak Erdoğan’a, minimum 5 bin TL ceza verilmesi bekleniyor. Ligin ilk haftasında deplasmandaki 2-0’lık Elazığspor galibiyetinde sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Erdoğan, Ankaragücü ve Balıkesirspor maçlarında yedek soyundu.

PFDK’dan 3 maç ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Altınordu’nun kanat oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt’a 3 maç men cezası verdi. Kurul, Erdoğan’ı 3 maçtan men ederken, oyuncuya 6 bin 500 TL de para cezası kesti.