Ege Altınordu, üç fire daha verdi

Altınordu, üç fire daha verdi

14.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oyak Reno ile kendi evinde golsüz berabere kalarak liderliği Darıca Gençlerbirliği’ne kaptıran Altınordu, iki puan kaybettiği maçta üç fire verdi.

Altınordu, üç fire daha verdi

Engin’in sakatlanması, Murat Cömert ve Furkan Tuşik’in gördükleri kartlar nedeniyle cezalı duruma düşmeleri, teknik kadroyu şoka soktu. Isparta Emrespor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi kayıpların arka arkaya geldiğini belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Tayfur Emre’nin de sağ ayak bileğinde sertleşme var. Çok katı bir defans anlayışıyla sahaya çıkan Oyak Reno önünde bir türlü gol yollarını açamadık. Eksiklere rağmen Emrespor deplasmanında üç puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Akhisar, Makedon Berat’ın peşinde

Akhisar Belediyespor’da takviye çalışmaları erken başlarken, yönetimin Finlandiya’nın HJK Helsinki takımında forma giyen Makedon asıllı Berat Sadik’le ilgilendiği öne sürüldü. 26 yaşında ve 1.92 metre boyundaki Finli futbolcunun menajerler tarafından kendilerine önerildiğini söyleyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Elbette takip ettiğimiz oyuncular var. Ancak şu aşamada kesinleşmiş bir kararımız yok” dedi.
HALDUN AKYÜZ Akhisar DHA