Ege Antalya yolcusu kalmasın

Antalya yolcusu kalmasın

13.05.2017 - 03:35 | Son Güncellenme:

TFF 3. Lig Play Off eleme turunda Çorum Belediyespor’u 4-0’lık farklı skorla geçerek adını finale yazdıran Altay’da, Başkan Özgür Ekmekçioğu tüm İzmir’in 2. Lig hedefinde kendilerine verdiği desteğin Kocaelispor finalinde de sürmesini istedi

Antalya yolcusu kalmasın

Çorum Belediyespor ile oynanan rövanş maçında renk ve arma ayrımı yapmadan Atatürk Stadı’nı dolduran yaklaşık 8000 futbolseverin büyük bir itici güç olduğunu ifade eden Başkan Ekmekçioğlu, Altay’ın 2. Lig hedefinde geldiği noktada kentin tüm dinamiklerinin harekete geçtiğini, bu sinerjinin Kocaelispor finalinde de artarak sürmesini istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Mesele İzmir meselesi

Kırgınlıkları bir kenara bırakıp tribünde yerini alan, semtinin ve kentinin takımını destekleme bilincine erişmiş İzmir’in tüm güzide kulüplerinin taraftarlarının İzmir’de yeni bir dayanışma dönemini başlattığını kaydeden Ekmekçioğlu, ‘‘Arma için değil, İzmir için dayanışma zamanıdır. Altay, Göztepe, Karşıyaka, İzmirspor ve Bucasporlu taraftarların omuz omuza verdiği destek yakın geçmişte Altayımız’ın Play Offlardaki makus talihinin değişeceğinin işaretidir. Antalya’da oynanacak final için özellikle taraftarımızın ulaşım organizasyonu adına; Belediyelerimiz, Siyasi partilerimiz ve STK’lar destek vermekte. Son bir hafta içinde yaşananlar ve gelinen noktada İzmir’de oluşan destek rüzgarının Antalya’da da eseceğine inancımız tam. Final maçında tüm milletvekillerimizi, kent yöneticilerimizi ve desteğini esirgemeyen İzmirli sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz.’’ dedi.

Haberin Devamı

Dostluk mesajı

TFF 3. Lig Play Off finalinde karşılaşacak olan Altay ve Kocaelispor, 2. Lig yolundaki son 90 dakika öncesi bira araya geldi. TFF İstanbul Riva tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda zorlu müsabakanın protokolü imzalanırken; camiaların dostluk mesajı ön plana çıktı.

Kazakistan’dan misafir var

Altay ile Kocaelispor, 2. Lig hedefinde Pazar günü Antalya’da kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin biletleri satışa çıkarken; Altay Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde kurulan satış masasından biletini alan ilk taraftar Kazakistan’da yaşayan Altay Sevdalısı Levent Uz oldu.