Ege Araçtan sağ çıktı yolda can verdi

Araçtan sağ çıktı yolda can verdi

18.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İşine giderken aşırı hız yapan Fahri Gökçekaya, önce aydınlatma direğine çarptı. Yan yatan araba 50 metre kaydı. Başını çarpan Gökçekaya, hastaneye kaldırılırken öldü

Araçtan sağ çıktı yolda can verdi

Bayraklı’da feci bir trafik kazası daha meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu belirtilen ve önce aydınlatma direğine çarpan, ardından kontrolden çıkıp takla atan hafif ticari aracın sürücüsü 36 yaşındaki Fahri Gökçekaya, yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Fahri Gökçekaya, işçi olarak çalıştığı İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaya doğru yönetimindeki 35 PKZ 83 plakalı hafif ticari araçla dün saat 03.00 sıralarında, Anadolu Caddesi ‘nde kontrolden çıktı.

Haberin Devamı

Hastaneye yetiştirilemedi

Araç, önce yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Ardından takla atıp, bir süre sürüklendikten sonra yan yatarak durdu. Araçta sıkışan sürücü için AKS 110 ekibinden de yardım istendi. AKS 110 ekiplerinin çalışması sonucu Gökçekaya’ya sıkıştığı yerden kurtarıldı. Başından aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Fahri Gökçekaya, ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.