Ege Arda Serigrafi, e-ticaret ile tüm Türkiye’ye açıldı

Arda Serigrafi, e-ticaret ile tüm Türkiye’ye açıldı

22.12.2017 - 04:54 | Son Güncellenme:

1983 yılında Kestelli Başdurak İş Hanı’nda Arda Ticaret olarak başlayan yolculukta, bugün Yenişehir Gıda Çarşısı’nda Arda Bakan yönetiminde yoluna devam eden Arda Serigrafi A.Ş., Türkiye’nin reklam sarf malzemeleri ihtiyacını karşılarken aynı zamanda son teknoloji baskı makinelerinin de Ege Bölge Distirübütürlüğünü yürütüyor.

Arda Serigrafi, e-ticaret ile tüm Türkiye’ye açıldı

Satış, teknik servis

Haberin Devamı

Arda Serigrafi A.Ş., baskı makineleri konusunda dünya markası olan Mutoh, Roland ve Expada ürünlerinin hem satışını, hem de teknik servis hizmetini veriyor.

Ülkemizde giderek artmakta olan reklam malzemeleri ihtiyacını bünyelerinde bulundurdukları onbinlerce ürünle karşıladıklarının altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Arda Bakan, “40 yıla yakındır hizmet verdiğimiz reklamcılık sektöründe geniş ürün yelpazemizle birlikte dürüst ve anlayışlı kurumsal satış yapıyoruz”dedi.

İnternetten satış

Rekabetin son zamanlarda en üst seviyelerde olduğu belirten Bakan, şöyle dedi: “Birlikte yürüdüğümüz yüzlerce işortağıyla doğru yatırım ve stratejiyle gelişmekteyiz. Reklamcılık sektörüne kaliteyi katmak ve geliştirmek olan vizyonumuzla değerli işortaklarımızın reklam malzemesi ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Müşterilerimize daha hızlı hizmet sunmak amacıyla www.ardadanal.com e-ticaret sitemizi de hizmete açtık.”