Ege Arda Ural unutulmadı

Arda Ural unutulmadı

08.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karaciğer yetmezliği nedeniyle genç yaşında hayata veda eden İzmirli basketbol hakemi Arda Ural anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen Arda Ural Basketbol Turnuvası, bu yıl 29 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında organize edilecek.

Arda Ural unutulmadı

İzmir Basketbol İl Temsilciliği ve Gelişim Koleji Spor Kulübü’nün birlikte organize ettiği turnuvaya Gelişim Koleji’nin yanı sıra Vestel, BEST Balıkesir ve Gaziantep BŞB katılacak. Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaların programı, önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Bucalı Faruk, elde kaldı
Bucaspor’un transferin ilk günlerinde renklerine bağlayıp, lisansını çıkardığı ancak Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın vetosu nedeniyle kendisine kulüp aramasını bildirdiği Faruk Atalay, İzmir ekibinin elinde kaldı. Galatasaray altyapısında yetişen, 2000 yılındaki bir hazırlık maçında Real Madrid’e attığı frikik golüyle hatırlanan 30 yaşındaki futbolcu, kendisiyle yapılan sözleşmeye uyulmasını istediği için ayrılmadı. A2 takımla antrenmanlara çıkan Faruk’un Menajeri Onur Beziray, tecrübeli futbolcunun A’de forma bekleyeceğini söyledi.