Ege Arkas Aegean Link’te ilk sıra Arnes’in oldu

Arkas Aegean Link’te ilk sıra Arnes’in oldu

17.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

500’e yakın yelkenciyi Çeşme’de buluşturan Arkas Aegean Link Regatta’da dört gün süren kıyasıya mücadelelerin ardından Arnes ilk sıraya yerleşti

Arkas Aegean Link’te ilk sıra Arnes’in oldu

Kuşadası, İzmir, Bodrum, Mersin, Foça, Urla ve Ankara’dan gelen yelkencileri Çeşme’de buluşturan Arkas Aegean Link Regatta dört günlük yarışların ardından sona erdi. 51 tekne ve 500’e yakın yarışçıyı ağırlayan yarışların birincisi Arnes oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Ege Açık Deniz Yat Kulübü Çeşme Marina tarafından daha önce bir çok kez düzenlenen ve geçen yıl Arkas’ın adını alan Aegean Link Regatta’da 500 yarışçı IRC 0- 1-2-3-4-5 ve Destek kategorilerinde kupa için mücadele etti. 2018’in son yarışında, genel kategoride birinci Anything oldu, ancak Overall Kupayı IRC 2 Grubu’ndaki Arnes’e kaptırdı.

Haberin Devamı

Sicimoğlu sahne aldı

Yarışın genel sıralamasında Göztepe Yelken 1925 ikinci, Ladies First üçüncü oldu. 2 Eylül’de Before Sunset Beach and Resort’te gerçekleştirilen partide, kazanan ekiplere kupaları verildi. Yarışçılar Latin müziğinin en iyi seçkileriyle tanınan usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars’ın performansıyla unutulmaz bir akşam yaşattı.

Arkas Aegean Link’te ilk sıra Arnes’in oldu

Arkas Aegean Link’te ilk sıra Arnes’in oldu