Ege Asansörde kaldılar kurtulunca kaçtılar

Asansörde kaldılar kurtulunca kaçtılar

23.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde TOKİ konutlarındaki bir apartmanın asansöründe mahsur kalan 3 kişilik aile, AKS 110 ekipleri tarafından kurtarıldı.

Asansörde kaldılar kurtulunca kaçtılar

Asansörde kalanlar, olayı AKS 110 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen AKS ekipleri, uzun uğraşlar sonucu mahsur kalan 3 kişiyi asansörden çıkarmayı başardı. Kurtarılan üç kişi, isimlerini söylemeden, olay yerinden hızla uzaklaştı. Asansörzedeler bu tutumları ile çok şaşırttı.


Kavşakta kazada 1 ölü, 1 yaralı
Manisa’da, kamyonla otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Salih Erbakan hayatını kaybetti. Kaza, önceki gün saat 18.00 sıralarında, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Malazgirt Caddesi ile Cumhuriyet Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta, Mehmet Kılıç (44) yönetimindeki 45 M 4095 plakalı otomobille, 35 PJM 54 plakalı Mehmet Daşdan’ın (33) kullandığı kamyon çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Otomobilde bulunan Salih Erbakan, Celal Bayar Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Kılıç’ın durumu ağır. Daşdan’ın hayati tehlikesinin sürüyor.
İLKER KILIÇARSLAN DHA

‘Patronuna pet şişede bomba verdi’ iddiası
Denizli’de bir kişi, kendisini işten çıkartan patronuna pet şişe içerisinde el yapımı bomba verdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Pamukkale Beldesi yolu üzerindeki bir birahanede garson olarak çalışan ve kısa bir süre önce işten çıkartılan U.C, önceki gün saat 22.00 sıralarında patronunun yanına gidip, “Bu bombayı size rakibiniz gönderdi” diyerek, içi dolu bir pet şişe verdi. Polis, şişenin içinde el yapımı bomba olduğunu tespit etti. Bunun üzerine bomba imha ekibi istendi. Özel kıyafetli bomba imha uzmanı, pet şişedeki bombayı etkisiz hale getirdi. U.C, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Turistler hastanelik oldu
Didim’deki bir otelde yedikleri tavuktan zehirlendikleri sanılan turistlerin sayısı 55’e çıktı. Didim Kaymakamı Ali Katırcı, “Kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye giden yerli turist sayısının 55’e ulaştı. Bazı hastalar Aydın ve Söke’deki hastanelere sevk edildi diye konuştu.