Ege AŞIRI HIZ FACİASI

AŞIRI HIZ FACİASI

02.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’daki kazada Mustafa Çam, refüjü aştı, karşı yönden gelen iki arabaya birden çarptı ve olay yerinde öldü. Bir aylık oğlu Baran Sarp, hava ambulansıyla İzmir’e gönderildi. Kazada 7 kişi yaralandı

AŞIRI HIZ FACİASI


Bodrum’da aşırı hız faciasının yaşandığı kazada yol, savaş alanına döndü. 38 yaşındaki Mustafa Çam, yönetimindeki 48 KM 262 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, orta refüje çarpıp diğer şeride geçti. Taklalar atan otomobil, Milas’tan Bodrum istikametine giden Selçuk İlhan Bilgi’nin kullandığı 14 AZ 232 plakalı otomobil ve polis memuru Oğuzhan Kılıç yönetimindeki 34 SYA 78 plakalı otomobile çarptı. Milas-Bodrum Karayolu saatlerce trafiğe kapandı.

Haberin Devamı

Talihsiz bebek
Kazada, Selçuk İlhan Bilgin, otomobilinde bulunan annesi Hamiyet Bilgin (45), babası emekli polis memuru Mehmet Bilgin (58), yakını Uğur Turan (22) ile diğer otomobilin sürücüsü Oğuzhan Kılıç ile Mustafa Çam, eşi Nurcan Çam (33) ve bir aylık bebeği Baran Sarp Çam yaralandı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Mustafa Çam’ın kalbinin durduğunu belirledi. Olay yerinde kalp masajı yapılan ve Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Çam, kurtarılamadı. Bir süre yerde kanlar içinde ambulans bekleyen yaralılardan Nurcan Çam ile bir aylık bebeği Baran Sarp Çam, özel bir hastaneye, diğerleri ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı.
Ön koltukta annesinin kucağındayken kaza sırasında arka koltuğa fırlayan bir aylık Baran Sarp Çam, ambulans helikoplerle Ege Üniversitesi Hastanesi’ne uçuruldu.

Haberin Devamı

Çok hızlıydı

Görgü tanıklarından Mehmet Mercan, 48 plakalı Mehmet Çam’ın kullandığı aracın çok hızlı gittiğini söyledi. Bu arada Uğur Turan, sıkıştığı araçtan kurtarılmayı bekledi. Minik Baran da kuvöze konularak hava ambulansla hastaneye götürüldü. Bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.