Ege AŞK ACISINA KATLANAMADI

AŞK ACISINA KATLANAMADI

05.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çok sevdiği nişanlısından üç ay önce ayrılan 22 yaşındaki Derya Aydın, yedeksubay olan aşkına telefon etti, sonra da kendini 15. kattan attı

AŞK ACISINA KATLANAMADI



Derya Aydın, henüz 22 yaşındaydı. Bir adamı sevdi, hem de çok sevdi. Geçen yıl Kurban Bayramı’nda nişanlandılar. Evlilik hayalleri kuran gençler, üç önce, iki aile arasında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrıldı. İşte bu ayrılık, Derya’ya ağır geldi. Genç kız, Çiğli Havaalanı Caddesi üzerinde henüz yapımı tamamlanmamış 15 katlı binanın çatısına çıktı. Eski nişanlısıyla telefonda son kez konuştu, vedalaştı. Sonra da kendini boşluğa bırakıp hayada da veda etti.

Aşk acısına katlamayıp hayatına son veren Derya’dan geriye, “Nişanlımı çok seviyorum. Anne-baba beni affedin” notu kaldı. Bu not bile yürekleri dağlamaya yetti. Özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan Derya Aydın’ın cesedini, tesadüfen oradan geçen vatandaşlar gördü. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Derya’nın orada öldüğünü belirledi.

Bankacı Eren İ. ile nişanlandığı öğrenilen Derya Aydın’ın, yaklaşık 3 ay önce aileler arasında yaşanan sorunlardan dolayı nişanlısından ayrıldığı belirtildi. Gaziemir’de asker olan Eren İ. ile son bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıkan Aydın’ın, nişanlısından ayrıldığı için uzun süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Gözyaşları sel oldu

Derya Aydın’ın intiharı, “Anne-baba beni affedin” notu, ailesini derin üzüntülere gark etti. Yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Derya Aydın’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.