Ege Atamayana atarlar

Atamayana atarlar

22.11.2017 - 03:37 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: İlk 45’te üretilen pozisyonlar gole dönüştürülebilse fark 5 olurdu. Attığı ilk gole kadar Balıkesir kalesi önünü ziyaret edememiş bir takımdı Eskişehirspor.

Atamayana atarlar

Öyle goller yiyor ki Balıkesir, insanın akıl sağlığını bozar. Öyle bir durum ki, hani şu atamayana atarlar deyişi bütünüyle Balıkesir’de yaşama geçiriliyor. Balıkesirli futbolcular rakip kale önüne ikinci yarıda ilk top soldan Bülent’ten indirildiğinde, dakika 80’di. 82’de de ikinci yarı ilk karşı kaleye şut Sedat’tan geliyor. Yine solak Sedat 88’de sağ ayağıyla ikinci golü atıyor, takım nihayet hareketleniyor. Ancak süre yetmiyor. Epey geç değil mi? Sonra da Can Hoca istifa sesleri. İlahlar, kurbanı anında buluyor, kelle istiyor.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Balıkesirspor’un Eskişehispor karşısında aldığı mağlubiyet futbol adına bir şansızlıktır. Öne geçiyorsun, iyi oynuyorsun, fark yaratan oyuncularınla maçın hakimi oluyorsun, sonrası savunmanın dengesiz ve hazırlıksız yakalandığı zamanlarda goller yiyorsun. Ve ardından karşına Eskişehirspor kalecisi Kayacan çıkıyor. Onunda görevi elbette takımı adına kurtarışlar yapmak. Balıkesir’i genel oyun tarzında gamsız ve hedefsiz oylnadığı için eleştirirdik. Ancak bu oyunuyla söylenecek birşey yok. Futbolunun içindeki iş kazası diyelim ve bitirelim.

İsmail Özelçinler: Maçın başlamasıyla birlikte Balıkesir oyuna ağırlığını koydu ve ilk 25 dakikadaki etkili oyunuyla 24. dakikada Abdülkadir’in golüyle 1-0 öne geçti. Ardından Eskişehirspor 30 ve 44. dakikada bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. İkinci yarıda toparlanması beklenen Balıkesir, bir türlü istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Eskişehir 77’de Erkan Zengin’in penaltı golüyle durumu 3-1 yaptı. 88’de ise Sedat’ın golüyle skor 2-3 oldu. Kısacası, Balıkesirspor bu sezon ilk kez sahasında yenilgiyle ayrılırken, ilk yarım saatin dışında bir türlü istediği futbolu sergileyemedi.