Ege Atar yemez Göztepe

Atar yemez Göztepe

25.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Liglerin 55 golle en golcü takımı olan Göztepe, son altı maçta kalesinde sadece iki gol gördü ve Beyaz Grup’un en az gol yiyen dört takımı arasına girmeyi başardı

Atar yemez Göztepe

Süper Lig’de 62 gol atan Fenerbahçe’nin ardından 55 golle liglerin en golcü takımı olan Göztepe, defanstaki sıkıntılarını da çözdü. İkinci yarının ilk dört maçında kalesinde altı gol görüp tehlike sinyalleri veren özcan Kızıltan’ın takımı, son altı karşılaşmada ise sadece 2 gol yedi. Göz-Göz son altı maçta dört galibiyet, iki beraberlik alırken, ağları da 13 kez sarstı.
Sarı kırmızılı ekipte kalede Akın, geride İzzet, Anıl, Burak Keskin, Uğurtan’dan oluşan savunma bloğu, bu periyottaki son beş maçta hiç değişmedi. Ligin ilk yarısında ve ikinci yarının ilk haftalarında değişmeli olarak şans bulan defans oyuncuları Orhan, Mehmet Yılmaz, Bayram, Ahmet ve Eray bu periyotta formaya hasret kaldı. Göz-Göz, 19 gol yiyen Bugsaş’ın ardından Bandırma ve Beypazarı Şekerspor’la birlikte 22’şer golle grubun kalesinde en az gol gören takımlarından oldu.

Haberin Devamı

İzmirspor pür dikkat
Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Balçova Stadı’nda yarın saat 14.00’te Lider Aydınspor 1923’ü ağırlayacak İzmirspor rakibini yenip bir taşla iki kuş birden vurmak istiyor. Aydınspor ile arasındaki puan farkını 7’ye indirme hesapları yapan Şimşek, sahadan galip ayrılması halinde haftayı bay takım olarak geçirecek Foça Belediye’yi de yeniden altına alacak.

Yazarlar