Ege Autoshow’dan memnun kaldılar

Autoshow’dan memnun kaldılar

28.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İZFAŞ ve Ege Otomotiv Derneği’nin düzenlediği İzmir Autoshow 2011’e katılan otomotivin devleri beklediklerinin üzerinde ilgi gördüklerini söyledi

Autoshow’dan memnun kaldılar

Ford ilk kez en geniş ürün gamıyla katıldı
Türkiye otomotiv sektörünün 9 yıldır üst üste lideri olan Ford; Grand C-Max, Yeni Focus, Fiesta, Mondeo, Koga, Connect ve Transit olmak üzere toplam 9 binek ve ticari aracını İzmir Auto Show 2011’de otomobil tutkunlarıyla buluştu.
Ford Otosan Satış Direktörü Özgür Yücetürk, Ford’un şu ana kadar katıldığı fuarlar içinde en yeni ürün gamıyla katıldığı fuarın İzmir Auto Sow olduğunu belirterterek:
“İlgi bizlere moral verdi. Satışların hızlanacağını tahmin ediyoruz.” dedi.

Nissan ilgiden çok memnun
İzmir Yetkili Bayileri Artkıy ve Kavuklar Otomotiv ev sahipliğinde İzmir Auto Show’da buluşan
Nissan, 3 lider modeli olan Qashqai, Juke ve Micra’nın gördüğü ilgiden memnun kaldı. Nissan yetkilileri fuarın beklediklerinin üzerinde hareketli geçtiğini belirtti.
Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu, İzmir’in Türk Otomotiv Sektörü’nde önemli bir yere sahip olduğunu belirtirken, marka olarak da uzun yıllardır İzmir’de bulunduklarını ve burada köklü bir yapıya sahip olduklarını belirtti.
Sancaktaroğlu “Eylül’de 59 bin 990 adet satışa ulaşan otomotiv sektöründe, bin 810 adet satış gerçekleştirdik” bilgisini verdi.

Dacia’dan LPG’li son modeller
Fuarda Dacia da standında markanın öne çıkan modellerini sergiliyor. Dacia’nın ezber bozan arazi aracı Duster 4x4 ve 4x2 versiyonu yer alıyor. Ayrıca Duster’ın yanı sıra çekici ve modern tasarımıyla beğeni toplayan Sandero, macera ve özgürlük kokan bir dizayna sahip Sandero Stepway İzmirli otomobilseverlerden büyük ilgi gördü. Logan Sedan, Sandero, Logan MCV ve son olarak Duster modellerini fabrikada orjinal LPG’li olarak üreten Dacia, standlarında sergiledikleri tüm modeller ile otomotiv tüketicilerinin beklentilerine karşılık veriyor. Dacia yetkilileri, sektörde LPG’li araçlara dair ilginin arttığını belirterek, eski kaygıların kalmadığını dile getirdiler.