Ege Avrupa’nın 3. büyük merkezi canlanacak

Avrupa’nın 3. büyük merkezi canlanacak

17.01.2020 - 00:10 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediye Başkanı Günel, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük kongre merkezleri arasındaki KOMER’in yeniden işler hale gelmesi için düğmeye bastı.

Avrupa’nın 3. büyük merkezi canlanacak

Kuşadası Belediyesi, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük üçüncü kongre merkezi olan Efes Kongre Merkezi’nin (KOMER) yeniden işler hale gelmesi için kolları sıvadı. KOMER’i ilçe ekonomisine kazandırmak isteyen Başkan Ömer Günel, bu amaçla hazırlattığı projeyi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya ile paylaştı.

Haberin Devamı

Günel, “Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen turizm fuarında Kuşadası standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile görüştük. Projeye olumlu baktığını belirten bakanımız, KOMER’i işler hale getirebileceğini kaydederek çalışmanın detaylandırılmış hali ile kendisine iletilmesini istedi” dedi.

Çerçioğlu’na anlatacak

Kuşadası’nın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na en kısa zamanda konuyla ilgili brifing vereceğini kaydeden Günel, “Çerçioğlu, Kuşadası’na büyük önem veriyor. Oluşan bu güçbirliğinden de ilçemiz kazanıyor ve kazanmaya da devam edecek. Kentimize marka değeri kazandıran her konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.