Ege Aydın’a yeni yılın ilk karı düşecek!

Aydın’a yeni yılın ilk karı düşecek!

31.12.2017 - 01:07 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2018’i bir dizi etkinlikle karşılayacak. Meydana suni kar düşecek, havuz ve lazer gösterileri yapılacak; orkestra konser verecek. Başkan Çerçioğlu, hemşehrilerini düzenlenecek geceye davet etti

Aydın’a yeni yılın ilk karı düşecek

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla girerken bir dizi etkinlik düzenleyecek. Yarın gece saat 23.30-00.30 arasında Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerde, Aydın’a mevsimin ilk karı düşecek. Suni kar makinesinin çalışacağı etkinlikle, Atatürk Kent Meydanı beyaza bürünecek. Havuz ve gökyüzü lazer gösterisinin de yapılacağı gecede, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı

‘Mutlu yıllar’

Yeni yıl eğlencesi birbirinden güzel görüntülerin oluşacağı havai fişek gösterisiyle son bulacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Atatürk Kent Meydanı’nda yeni yıl coşkusunu yaşamaya davet ederken, vatandaşların mutlu bir yıl geçirmelerini temenni etti. Çerçioğlu, “Tüm vatandaşlarımıza geleceğe dair umutlarının gerçekleşeceği bir yıl temenni ediyorum. Yeni yıl gülümseyerek, mutlulukla, sağlıkla geçireceğimiz bir yıl olsun” dileğinde bulundu.