Ege ‘Aydınlı yatağa aç girmez’

‘Aydınlı yatağa aç girmez’

21.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Aydınlı yatağa aç girmez’

Seçim çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Halkın içinden geliyoruz, vatandaşın derdini biliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde CHP’den aynı göreve tekrar aday gösterilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yenipazar ilçesindeki pazar yerini ziyaret etti. Hem esnafın sorunlarını dinleyen hem de destek isteyen Başkan Çerçioğlu, alışveriş de yaptı; çorap, simit, çıra ve milli piyango bileti satın aldı.

‘Daha yapacak çok işimiz var’

Beş yılda Aydın’a kazandırdıklarına değinen Başkan Çerçioğlu, “Göreve geldiğimizde Aydın genelinde 60 köyün içme suyu ve yolu yoktu. Bu 5 yıl içinde suyu olmayan köy, yolu olmayan mahalle bırakmadık. 40 yıllık sorunları çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var” dedi. Sosyal belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini dile getiren Başkan Çerçioğlu, “Aydın’da yaşıyorsanız, yatağa aç girmezsiniz, soğuktan üşümezsiniz. Çünkü biz de halktanız, halkın içindeyiz. Seçimden seçime köyleri, pazarları dolaşmıyoruz. Vatandaşa yol mu istiyor, bir telefonla taş indirilir, yol döşenir” diye konuştu. -BURHAN CEYHAN DHA