Ege AYTEK RESMEN GÖZ GÖZ

AYTEK RESMEN GÖZ GÖZ

02.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transferde hareketli günler geçiren Göztepe, geçen sezon Çaykur Rizespor formasını giyen başarılı savunma oyuncusu Aytek Aşıkoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

AYTEK RESMEN GÖZ GÖZ

K.Erciyesspor’dan kaleci Ferhat ve Oyak Renault’dan Mustafayı renklerine bağladıktan sonra, Gaziantep BŞB’li Kenan Aslanoğlu’nun bonservis sorununu çözemeyen Göztepe, dün Çaykur Rizespor’dan Aytek Aşıkoğlu ile 2 yıllığına anlaştı. Aytek, “Türkiye’de herkesin çok yakından bildiği bir kulübe transfer olduğum için mutluyum. Göztepe tarihinde önemli başarılara imza atmış ve hedefleri büyük olan bir camia. Biz de bu hedeflere ulaşmak için elimizden geleni yeni sezonda yapacağız. Göztepe’ye şampiyon olmaya geldim ve buna gönülden inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı


Transferler beklemede
Bucasporlu Zafer’le temaslarını sürdüren ve bir kaleci daha arayan sarı kırmızılı kurmaylar, iç transferde sözleşmesi sona eren kaleci Vedat ve sol bek Ömer’le henüz masaya oturmadı. Yeni sezonda yüksek maliyeti nedeniyle kadroda düşünülmeyen ve tatil için Belçika’ya giden Önder Turacı’nın, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Bani Yas takımıyla temasta olduğu öğrenildi. Brezilya’dan çarşamba günü dönecek Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yardımcılarına yurt dışında kamp yeri baktırıyor.