Ege Baba’dan mesaj var

Baba’dan mesaj var

31.07.2010 - 00:22 | Son Güncellenme:

Karşıyaka'ya çifte heykeli dikilen 85 yaşındaki duayen iş adamı Selçuk Yaşar, düzenlenen törenlerde çok duygulanırken, KSK'yi Süper Lig'de görmek istediğini ama camianın kulübe destek vermediğini söyledi.

Baba’dan mesaj var

Karşıyaka Belediyesi ve KSK yönetiminin Yaşar Holding'in kurucusu ve Kulüp Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'a vefa borcunu ödemek amacıyla yaptırdığı heykeller törenle açılırken, 85 yaşındaki duayen iş adamı yeşil-kırmızılı ekibi artık Süper Lig'de görmek istediğini söyledi. Heykeltraş Ahmet Uzun tarafından yapılan, Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nun yanında hazırlanan alanın yanı sıra Çiğli Tesisleri'nin girişine yerleştirilen heykeller, kaidesiyle birlikte dörder metre boyunda. KSK'ye ve ilçeye 52 yıldır önemli katkılarda bulunan, törenler sırasında oldukça duygulandığı gözlenen Selçuk Yaşar, Karşıyakalıları kulübe destek olmaya çağırdı.

Durak ve yönetimi övdü
Karşıyaka'nın 2012 yılında 100. yılını kutlayacağını hatırlatan Yaşar, yeşil-kırmızılı kulübün de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin seviyesinde olması gerektiğini dile getirdi. KSK'nin iyi bir taraftar potansiyeline sahip olmasına rağmen kongrelerini 60 kişiyle yapmak zorunda kalmasını eleştiren, yönetimlerin yalnız bırakılmasına tepki gösteren Yaşar, Belediye Başkanı Cevat Durak'a kulübe verdiği destek için teşekkür etti. “Kulübün kurtarıcısı Cevat Durak'tır. Kulübe başkan bulunamasaydı ben de istifa edecektim” diyen, Hüseyin Çalışkan başkanlığındaki yeni yönetimin iyi işler yapacağına inandığını vurgulayan Yaşar, Karşıyaka'nın şampiyonluk hedefine ulaşıp Süper Lig'e yükselmesi dileğinde bulundu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Selçuk Yaşar, İzmir'e yaptığı katkı ve yatırımlarla efsane bir isim. Keşke Karşıyaka'da bir Selçuk Yaşar daha olsaydı” dedi.