Ege Balıkesirspor demir bükecek

Balıkesirspor demir bükecek

25.02.2017 - 03:34 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor bugün kendisi gibi Play Off hesabı yapan Adana Demirspor’a konuk olacak. Kırmızı beyazlılarda parola 3 puan

Balıkesirspor demir bükecek

Balıkesirspor kendisi gibi ilk 6 hesapları içinde olan Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı süren sağ bek Okan’ın durumu belirsizliğini korurken, geçen haftaki Bandırmaspor müsabakasında görev alamayan orta saha İshak’ın ise tamamen iyileştiği açıklandı. Teknik Direktör Can Cangök, Bandırmaspor galibiyetinin takıma büyük moral olduğunu belirterek, Adana deplasmanından da 3 puanla döneceklerini söyledi. Play Off hattıyla aralarında 3 puan fark bulunduğunu hatırlatan Cangök, “Adana’da mutlak kazanmalıyız. Çok dikkatli olup elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

Bandırma hatırası

Balıkesirspor yönetimi, 5-0 kazanılan Bandırmaspor maçı için hatıra bileti bastıracak. Kulüpten yapılan “10 sizden 5 bizden” başlıklı açıklamada, “5-0’lık tarihi galibiyetimizi ölümsüzleştirmek adına hatıra biletleri bastırılacaktır. Biletler 10 liradan satışa sunulacak ve Balıkesirspor Store’dan temin edilecektir” denildi. Can Cangök, kulübün Bandırmaspor galibiyeti sonrası satışa çıkardığı 5 toptan birini satın alıp, taraftarlar derneğine hediye etti.