Ege Başbakan bir hafta İzmir’de

Başbakan bir hafta İzmir’de

18.06.2018 - 00:10 | Son Güncellenme:

İzmir 1. Bölge adayı olan Başbakan Binali Yıldırım, seçimlere bir hafta kala kente çıkarma yapıyor. Adım adım kenti gezecek olan Yıldırım, her kesimle görüşecek, mitingler düzenleyecek

Başbakan bir hafta İzmir’de

24 Haziran seçimlerinde yine İzmir’den aday olan Başbakan Binali Yıldırım, son haftayı seçim bölgesinde geçirecek. Yıldırım bir hafta boyunca İzmir’de açılışlar, mitingler, ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirecek. İlk olarak bugün 20.00’de Bayraklı Sevgi Yolu’nda miting yapacak olan Başbakan, ardından Konak’ta ev toplantısı düzenleyecek. Salı günü esnaf ve sanatkârlar odalarıyla, doğu ve güneydoğu hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek, Karabağlar ve Balçova’da ev toplantısı yapacak, Eskiizmir Pazar Yeri’nde seçmene seslenecek. Çarşamba gününeyse sabah erken saatlerde Buca Sebze Hali’nde başlayacak olan Yıldırım, ardından muhtarlarla öğle yemeği yiyecek. Balkan dernekleriyle buluşacak olan Başbakan, Buca Forbes Caddesi’nde de miting yapacak. Bornova’da Özel Sporcular Federasyonu Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nı açacak. İlk kez oy kullanacak gençlerle de teknede buluşup, sorularını yanıtlayacak.

Haberin Devamı

Ankara arası

Başbakan Binali Yıldırım, perşembe günü Ankara ve ilçelerinde miting yaptıktan sonra cuma günü yeniden İzmir’e dönecek, girişimci kadınlarla bir araya gelip, Aydın’a giderek miting yapacak. Aynı gün İzmir’de İTOB Organize Sanayi Bölgesi’nde veri merkezini açacak, Menderes’te yörük şenliğine katılacak. Torbalı Ayrancılar’da da miting yapacak. Seçimden önceki son günse Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti yapacak olan Başbakan Yıldırım, ilçe merkezlerini dolaşarak otobüsle halkı selamlayacak.

Oyunu, açtığı okulda verecek

Başbakan, 24 Haziranda oyunu, Karabağlar ilçesinde çocukları Bahar Büşra Köylübay, Erkam Yıldırım ve Bülent Yıldırım’ın bağışlarıyla yapılan Bahar Yıldırım İlkokulu’nda kullanacak.