Ege Basın Özgürlüğü Ödülü bu yıl da sahibini buluyor

Basın Özgürlüğü Ödülü bu yıl da sahibini buluyor

05.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen ‘Basın Özgürlüğü Ödülü’ bu yıl Uluslararası Basın Enstitüsü’ne verildi.

Basın Özgürlüğü Ödülü bu yıl da sahibini buluyor

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen ‘Basın Özgürlüğü Ödülü’ bu yıl Uluslararası Basın Enstitüsü’ne verildi. Ödülü, Uluslararası Basın Enstitüsü adına Türkiye Temsilcisi, gazeteci Kadri Gürsel alacak. Ödül töreni 7 Eylül’de saat 16.00’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Gürsel’in yanı sıra, Uluslararası Basın Enstitüsü Direktörleri Caroline Stockford ve Ravi Prasad ile AB Türkiye Delegasyonunu temsilen Elçi Müsteşar Simona Gatti ile Avrupa Komisyonu Temsilcisi Seda Erdem de katılacak.

Haberin Devamı

Başkanlardan törene davet

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Basın özgürlüğünden yana tavrını göstermek isteyen vatandaşlarımızı ödül törenimize davet ediyorum” dedi. İGC Başkanı Misket Dikmen de “Basın emekçilerine desteğini göstermek ve basın özgürlüğünün önemine bir kez daha dikkat çekmek adına, herkesi bu anlamlı törene bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar