Ege Başkandan miniklere belediyecilik dersi

Başkandan miniklere belediyecilik dersi

16.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Sosyal Bilgiler Dersi’ndeki yerel yönetim konusunu kendisi ile konuşarak işlemek isteyen 200 öğrenciyle bir araya geldi.

Başkandan miniklere belediyecilik dersi

Gazikent İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri ile okulun konferans salonunda buluşan Şenol, miniklerle neşeli dakikalar geçirdi. Gelen soruları tek tek yanıtlayan Şenol, belediye başkanının görevleri, belediyelerin çalışma sistemi, belediyedeki birim amirliklerinin görevleri hakkında bilgiler de verdi. 20 Nisan’da başlayacak 15. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği programı hakkında da minik öğrencilere bilgiler veren Şenol, hepsini şenlik alanına davet etti. Ders sonunda Başkan Şenol okula Atatürk fotoğrafı dokunmuş halı ile Türk Bayrağı hediye etti. Belediye çalışmalarını Başkan Şenol’dan öğrenen minikler, çiçek verdi.

Haberin Devamı

İzmirgaz yarışma düzenledi

Çevre duyarlığını artırmayı amaçlayan İzmirgaz, ilköğretim öğrencileri için bir proje başlattı. İl Mili Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğindeki yarışmaya ilköğretim 8. sınıf öğrencileri “doğalgaz ve temiz hava” temalı resimlerle katılabilecek. Eserlerin son teslim tarihi 19 Mayıs, ödül töreni 30 Mayıs’ta, İzmirgaz Genel Müdürlük binasında yapılacak.