Ege Başkandan müjde

Başkandan müjde

30.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Futbol Takımları Direktörü Barış Güçlü’yle toplantı yapan Altınbaş, “Ne gerekiyorsa yapın. Bu takımı 2.Lig’de görmek istiyorum” dedi

Başkandan müjde

Adını Play-Off’a yazdıran Göztepe, büyük mutluluk yaşıyor. İzmirspor ve Menemen Bld’nin yenilmesiyle lider olarak hedefe varan sarı-kırmızılılarda Altınbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Onursal Başkan İmam Altınbaş’ın kurmaylara, “Ne gerekiyorsa yapın” talimatı verdiği bildirildi. Altınbaş, Futbol Takımları Direktörü Barış Güçlü’yle dün İstanbul’da toplantı yaptı. Güçlü hem kendi, hem de Antalya’ya tatile giden Teknik Direktör Mustafa Fedai’nin hazırladığı raporları sundu.

İlk dört çıkıyor
Para musluklarını açan İmam Altınbaş’ın ara transferde eksiklerin giderilmesi yönünde talimat verdiği, Göztepe’yi mutlaka 2.Lig’de görmek istediğini ilettiği öğrenildi. Fedai, “Tepecik Bld, Lüleburgaz, Tavşanlı Linyit, Pursaklarspor, Bafra Bld, Ankara Demirspor, Hatayspor, İzmirspor ve K.Maraş’la çok zorlu bir yarışa gireceğiz. İlk dört takım 2.Lig’e direkt çıkacak. Beş, altı ve yedinci olanlar ise Ekstra Play-Off oynayacak. İşimizi çok sıkı tutmalıyız. İkinci Lig’e çıkacağımızdan eminim” diye konuştu.