Ege Beyaz Balon’da çocuk kutlaması

Beyaz Balon’da çocuk kutlaması

09.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’deki Beyaz Balon Anaokulları’nda “Dünya Çocukları Günü” dört şubede birden coşkuyla kutlandı.

Beyaz Balon’da çocuk kutlaması

Beyaz Balon minikleri, farklı ülke kostümleri ile katıldıkları kutlamalarda birbirinden renkli etkinliklerle eğlendi. Birleşmiş Milletler Örgütü tarafından 1954 yılında kabul edilen Dünya Çocuk Günü nedeniyle pek çok renkli organizasyonun gerçekleştiği okulda, çalışanlar da minik öğrenciler gibi kostümlerle kutlamaya katıldı. Etkinlikte Dünya Çocukları Günü’nün kutlanmasın amacını, çocukların hakları ve sorunları ile ilgili bilgiler edinen minikler, eğlenirken aynı zaman da yaşayarak öğrendi.n İZMİR Milliyet

Haberin Devamı

Bira Festivali’ne müzik daveti
İzmir’de bir otelde düzenlenecek bira festivali için kente gelen Bavyeralı grup Happy Bavarians, İzmirlileri, verdikleri mini konserle etkinliğe katılmaya davet etti. Swissotel Büyük Efes’te 7-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Oktoberfest bira festivaline katılacak olan Bavyeralı grup Happy Bavarians, Alsancak semtinde Dominik Caddesi girişinde, İzmirlileri verdikleri mini konserle bira festivaline davet etti. Rengarenk kostümler içinde, birbirinden hareketli şarkılar ve ilginç enstrümanlar çalarak kendilerini dinleyenleri coşturan grup, ilgi odağı oldu.
Mustafa OĞUZ İzmir DHA

İzmir’in iki yakasında zorunlu su kesintisi
İZSU Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bakım onarım çalışmaları nedeniyle Karşıyaka Yalı Mahallesi ile Yeşilyurt’da su kesintisi yapılacak. Karşıyaka’da 6436 sokak ile 6501 kavşağındaki bölge sayaç odasında bakım-onarım ve vana değişimi yapılacağından; Yalı Mahallesi’ne 10 Ekim Pazartesi saat 09.00-21.00 saatleri arasında su verilemeyeceği bildirildi. Ayrıca Karabağlar P-11 pompa istasyonunda vana değişimi yapılacağından Konak ilçesi, Yeşilyurt semtindeki Bozyaka, Gülyaka, Bahar, Doğanay, Esenlik, Reis, Kazımkarabekir, Tahsin Yazıcı, Refet Bele, Ali Fuat Cebesoy mahallelerine 11 Ekim Salı günü saat 09.00 ile 12 Ekim Çarşamba günü saat 09.00 arasında su verilemeyeceği açıklandı.