Ege Bıçak sırtı İzmir derbisi

Bıçak sırtı İzmir derbisi

08.04.2018 - 01:14 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yükselme mücadelesi veren Altay’la kümede kalmak için çabalayan Karşıyaka, bugün puan mücadelesine çıkıyor

Bıçak sırtı İzmir derbisi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yükselme mücadelesi veren Altay ile kümede kalmak için çabalayan Karşıyaka, 51. kez karşı karşıya geliyor. İzmir Atatürk Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Geçtiğimiz hafta liderliği Gümüşhanespor’a kaptıran siyah beyazlılar normal sezonu en üst sırada tamamlayıp doğrudan adını Spor Toto 1. Lig’e yazdırma peşinde. Siyah beyazlı ekip, son 5 haftada istediği sonuçları aldığı takdirde 2010-2011’de veda ettiği Spor Toto 1. Lig’e yükselecek.

Haberin Devamı

Tamam mı, devam mı

Bu sene ekonomik sıkıntılar yaşayan yeşil kırmızılılar ise bugün alınacak sonuçlara göre lige veda edebilir.
Ligde 6 puanı silinen Karşıyaka, 30. haftaya 18 puanla 17. sırada girdi. Yeşil kırmızılı ekibin, Altay karşısında kaybetmesi ve 15. durumdaki Fethiyespor’un kazanması halinde bitime 4 hafta kala ligden düşmesi kesinleşecek. 51. kez lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek iki ekipten Altay’ın 22, Karşıyaka’nın ise 10 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 18 maç ise berabere sona erdi. Bu sezon ligin ilk yarısındaki müsabakayı Altay 2-1 kazanmıştı.