Ege Bilge Çınarlar’a ikinci merkez

Bilge Çınarlar’a ikinci merkez

10.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Bilge Çınarlar’a ikinci merkez

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 60 yaş ve üzeri Karşıyakalılara sosyal hizmetler sunan Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ni ziyaret etti. Üyeler ile sohbet edip, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Tugay, yoğun talep nedeniyle benzer bir merkez daha açmayı planladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi; kuaför, psikolojik danışmanlık ve kütüphane gibi çeşitli olanakları ile yaz döneminde de üyelerini ağırlamaya devam edecek. 60 yaş üzeri Karşıyakalıların üye olabildiği merkeze 369 06 87 numaralı telefondan ulaşılabilir.

İyilik şarkıları

Karşıyaka Sanat Derneği, sezon finalini Türk Kızılay Karşıyaka yararına bugün saat 20.00’de Bostranlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda yapacak.

Karşıyaka Sanat Derneği’nin yıl içinde verdiği ve büyük ilgi gören Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koro konserlerinden sonra Karşıyaka’da ilk kez vereceği ortak konser, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi yararına olacak. Derneğin başkan vekili Muhsin Gürmen, “Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor konseptli konser için Türk Halk Müziği şefimiz Cihad İşçi yepyeni bir repertuar hazırladı. Bu kez solu ve vokal olarak sahne alacak olan koro elemanlarımız bunu Karşıyaka’da ilk kez sahneleyecek. Konserde Türkü geçidi yaşanacak” dedi.

Haberin Devamı

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin 151 Yılı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamındaki ücretsiz konser 2 bölümden oluşuyor. İlk bölümde Türk Halk Müziği, ikinci bölümde Türk Sanat Müziği ve finalde de iki koronun birlikte sahne alacak.