Ege Binali Yıldırım’a İzmir’den destek

Binali Yıldırım’a İzmir’den destek

22.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu dernek, oda ve STK başkanları AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın iftar yemeğinde bir araya geldi.

Binali Yıldırım’a İzmir’den destek

İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu dernek, oda ve STK başkanları AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın iftar yemeğinde bir araya geldi. 22. Dönem Bağımsız Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez’in de bulunduğu iftar yemeğinde gündem İstanbul seçimleri oldu.
‘Mardinliler başarır’
İzmir’de yaşayan ve söz sahibi olan Mardinli nüfusun bir o kadarının da İstanbul’da yaşadığını dile getiren Bölünmez Çankırı, “Mardinliler olarak bundan önceki seçimlerde İzmir’de kim aday olursa olsun nasıl arkasında durduğumuzu herkese gösterdik. İsyanbul’da iptal edilen büyükşehir seçimi 23 Haziran’da tekrarlanacak. Bu konuda İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimize de büyük görev düşüyor. İzmir’de yaşayan her bir Doğu ve Güneydoğulu kardeşimiz, İstanbul’da yaşayan akraba, eş, dost ve arkadaşına ulaşıp, Binali Yıldırım’a destek olmalıdır. Sizlerin bu konuda elinizden geleni yapacağınızdan son derece eminim” dedi.
Toplantıda söz alan dernek, oda ve STK başkanları da, yaptığı çalışmalarla kendilerine sahip çıkan Binali Yıldırım’a, İzmirli hemşehrileri içinde en çok Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerinin destek vereceğini dile getirdi.