Ege BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH

BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH

20.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in, İtalyan asıllı tanınmış işadamlarından Franco Karakulak ve eşi Carla Karakulak’ın psikolog kızları Karin Karakulak; eski CHP Manisa Milletvekili Ufuk Özkan ve eşi Emine Özkan’ın oğulları Özkan Özkan, yaşamlarını üç ayrı törenle birleştirdi.

BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH

İlk nikah, Alsancak İtalyan Katolik Kilisesi’nde, İtalyan geleneklerine göre kıyıldı.
Resmi nikah ise Crowne Plaza Otel’de gerçekleştirildi. Daha sonra Crowne Plaza’daki balayı odasında, Türk gelenekleri gereğince imam nikahı yapıldı. Davetlilerin, adeta şıklık yarışı yaptığı gecede; Karin, Laperi marka gelinliğiyle; Özkan ise Vakko imzalı damatlığıyla göz kamaştırdı.
Eğlence, geç saatlere kadar sürdü. Karin-Özkan Özkan çiftinin, balayı tatili içi İtalya’ya gideceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Çamlaraltı’nda mezuniyet coşkusu
İzmir Özel Çamlaraltı Lisesi son sınıf öğrencileri, Swissotel Grand Efes’te düzenlenen mezuniyet balosuyla, çok sevdikleri okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına veda etti. Tango gösterisiyle renk-lenen organizasyonda; kız öğrenciler beyaz kıyafetleriyle, erkekler ise siyah takım elbiseleriyle göz kamaştırdı. Gecede; okulu ilk üç dereceyle bitiren Ecem Eyvan Savran, Nur Melis Dolu ve Orçun Burak Akın’ın ödülleri ve diplomaları da verildi. Bol bol dans edip eğlenen gençler, mezuniyet mutluluğuyla, birbirlerinden ayrılacak olmanın hüznünü bir arada yaşadı.

Alaçatı, ünlü isimlerin hafta sonu kaçış noktası
Turizmin gözdesi Çeşme ve Alaçatı, özellikle hafta sonra sonları, büyük yoğunluk yaşıyor. Öyle ki, Alaçatı’nın meşhur Kemalpaşa Caddesi’nde adım atmak bile neredeyse imkansız hale geliyor. Cennet beldeler, magazin dünyasının renkli isimlerinin de kaçış noktası... Kalabalıkta, her an biriyle rastlaşmak mümkün... Sevilen şarkıcı Emel Müftüoğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir ve eşi Fatoş Sarıgül, BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar programının oyuncularından Metin Yıldız, eski mankenlerden Çağrı İskender ve eşi Gökhan İskender, bu hafta objektiflere takılan ünlü isimlerdi...

Haberin Devamı

Dolapdere Big Gang ve Koray, tatilciyi mest etti
Türk Rock Müziği’nin efsane ismi Erkin Koray ve yabancı müziklere yaptıkları alaturka yorumlarla beğeni kazanan Dolapdere Big Gang Grubu, Alaçatı’da tatilcilerle buluştu. Seaside Beach Club içindeki Kemancı Bar’da sahne alan Koray, ilginç sahne kostümüyle dikkat çekerken, şarkılarıyla yine mest etti. Dolapdere Big Gang ise çimenler üzerindeki dinleyenlerine keyif dolu saatler geçirtti.