Ege Bitigen’in babası da Altay’ı çok yakmıştı

Bitigen’in babası da Altay’ı çok yakmıştı

14.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İskenderun Demirçelik’e evinde 2-1 yenilerek zirve yarışında çok ağır bir yara alan Altay, hakem Abdülkadir Bitigen’e ateş püskürüyor.

Bitigen’in babası da Altay’ı çok yakmıştı

Siyah beyazlı camiada Ömer’in golünü vermeyen, net bir penaltıyı es geçip, kartlarıyla da can yakan hakem Abdülkadir Bitigen’e büyük tepki var. Abdülkadir Bitigen’in Altay’ın 2000-01’de Diyarbakır deplasmanında dayak yiyerek 3-1 kaybettiği, büyük olaylara sahne olan maçta TFF Temsilcisi olan babası Galip Bitigen, “Maçta olumsuzluk yaşanmamıştır” raporu vermişti.

Geçmiş unutulmadı
Galip Bitigen’in hakemlik yaptığı dönemde de Altay’a büyük haksızlıklar yaptığını öne süren taraftarlar, “MHK Üyesi Galip Bitigen’in oğlunun kötü yönetimi, Başkan Ömer Hızlıok’un TFF genel kurulunda yaptığı konuşmanın faturası mı?” sorusunu yöneltti. Hakemin çok kötü maç yönettiğini vurgulayan Başkan Hızlıok, “Ancak tüm faturayı hakeme yüklemek kolaycılık olur. Hakem çok kötüydü. Takım olarak ne yaptığımızı da sorgulamazsak, kalan 13 haftada daha çok hüsran yaşarız” diye konuştu. Hızlıok, Fatih’in bitiş düdüğünün ardından taraftarlarla yaşadığı hadisenin kişisel bir olay olduğunu, seyircilerin büyük bölümünün mağlup takımı soyunma odasından çağırıp alkışlayarak örnek tavır sergilediğini dile getirdi.