Ege ‘Bizler inandık sizlerde inanın’

‘Bizler inandık sizlerde inanın’

30.11.2017 - 03:54 | Son Güncellenme:

Altay’da gözler Hacettepe deplasmanına çevrilirken Teknik Direktör Cüneyt Biçer, son haftalarda yaşanan puan kayıplarına rağmen şampiyonluğa inandıklarını belirtti

‘Bizler inandık sizlerde inanın’

Bugsaşspor karşılaşmasının son dakikalarında bazı taraftarların istifa çağrısında bulunduğu Cüneyt Biçer, geldikleri noktanın maç başı yaklaşık 2 gol ve 2 puan ortalamasında olduğunu hatırlatarak hedeflerinin devreyi ilk 2 ya da 3 içinde bitirmek olduğunu söyledi. Oyuncularına gereken uyarıları yaptığını belirten Biçer; “Bu sezon Fethiyespor maçına kadar, ön bölgede baskı kuran öncelikle gol arayan bir oyun sistemi üzerinde durduk. Bandırma maçıyla tribünlerden yükselen eleştiri biraz da halen oyun sistemimizin oturmamasından kaynaklanıyor. Ligin şartlarına göre hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hacettepe zor deplasman

Hacettepe takımının oyuncu yetiştirme üzerine kurulmuş bir proje takımı olduğuna vurgu yapan Biçer, “Hacettepe, Gençlerbirliği geleneğinden gelen yetiştirici bir kulüp. Her yıl iddialı bir ekip kuruyorlar. Grubumuzda evinde en az gol yiyen ekibe konuk olacağız” dedi. Altay’da sakatlık yaşayan Murat Uluç ve İbrahim Öztürk’ün Hacettepe maçına yetiştirilmesi için çalışmalar sürerken iki tecrübeli oyuncunun durumu yarın netleşecek.