Ege Bodrum’da bale rüzgarı esecek

Bodrum’da bale rüzgarı esecek

30.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’da bu yıl 10’ncusu 8-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ‘Uluslararası Bale Festivali’ sezon ortasında turizme renk katacak.

Bodrum’da bale  rüzgarı esecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi işbiriğiyle düzenlenen festival, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde, 8 Ağustos gecesi Türk Devlet Opera ve Bale Toplulukları’nın “Bodrum Aşkı” isimli gösterisi ile başlayacak.

Haberin Devamı

Uygur Kardeşler Çiğlilileri güldürdü

Çiğli Belediyesi’nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında halkla buluşturduğu Uygur Tiyatrosu, bol kahkahanın olduğu eğlenceli bir ramazan akşamı yaşattı. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin “Benimle Oynar mısın?” adlı oyunu belediye konferans salonunda sahnelendi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan usta tiyatrocular, iki kardeşin başından geçen komik olayları anlatan oyunu büyük bir kalabalık izledi.

SKSF’de Latin rüzgarı

İzmir’deki Soyer Kültür Sanat Fabrikası’ndaki Flamenko ve Latin Gecesi’nde Lejos grubu izleyenlere güzel anlar yaşattı. İzmir’deki Flamenko ve Latin müziğinin önemli temsilcilerinden Lejos Flamenko Grubu’nun sahne aldığı Soyer Günbatımı Müzik ve Dans Gecesi’ne gelenler yine müzik ziyafetine tanıklık etti. Müzikseverler kentin ortasında, eğlencenin keyfini çıkardı. n İZMİR DHA