Ege Boksun yıldızları nefes kesti

Boksun yıldızları nefes kesti

29.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mix Fight Championship turnuvası kapsamında kick boks devleri Buca’daki ringe çıktı. 28 sporcu kıyasıya yarıştı

Boksun yıldızları nefes kesti

Kick boks dünyasının devleri Uluslararası Mix Fight Championship turnuvasında Buca’da ringe çıktı. Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts, Sergio Pıque, Mehmet Özer, Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi isimlerin katıldığo turnuva, zorlu müsabakalara sahne oldu.

Haberin Devamı

28 boksör ring çıktı

Atakan Arslan ve Sefer Göktepe’nin organizasyonu Buca Belediyesi’nin katkılarıyla 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 28 sporcu ringe çıkıp kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmaları TV8.5 canlı yayınladı, çok sayıda ülke izledi. Yüzlerce sporseverin akın ettiği organizasyonu Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ei, Ahu Piriştina ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Erdal Çelik izledi.

Boksun yıldızları nefes kesti
Müsabakalar öncesi ringe çıkıp sporculara başarılar dileyen Başkan Piriştina, “Bugün en sert yumruklar kahraman Mehmetciklerimiz tarafından Afrin’de vuruluyor. Sevgi ve dualarımız onlarla” dedi. Turnuvada ‘Avatar Atakan’ lakabıyla tanınan ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan, Dünya Şampiyonu ünlü kisk bokscu Peter Aerts ile gösteri maçı yaptı.

Haberin Devamı

Heyecan vericiydi

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvasının en heyecanlı müsabakası Amerikalı Bob Sapp ile Selçuk Ustabaşı arasında geçti. Görüntüsü ile korku salan Sapp, Ustabaşı’nın tekmesiyle ilk raundda nakavat oldu. Sergio Pıque’nin İzmirli boksör Mehmet Özer ile yaptığı maç dikkat çekti.