Ege Bomba ihtimaline yüksek hassasiyet

Bomba ihtimaline yüksek hassasiyet

13.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’da arka camı açık otomobil ve İzmir’de Konak Camisi yakınındaki bir bankın altına bırakılan çanta, bomba şüphesi uyandırdı. İki olayda da korkulan çıkmadı ama panik yaşandı

Bomba ihtimaline yüksek hassasiyet

Son zamanlarda artan terör olayları, 7’den 77’ye tüm vatandaşları, bomba şüphecisi yaptı. Herhangi bir yere bırakılan bir çanta, açık bırakılan otomobilin camı, sahipsiz bir torba nedeniyle bomba ihbarı yapılırken, uzmanlar da her ihbarı değerlendiriyor, gereğini yapıyor.

Haberin Devamı

Manisa diken üstündeydi
Manisa’da park halinde bulunan, arka sol camı açık olan ve çakmaklığına takılı cep telefonu şarj aleti bulunan lüks otomobil paniğe neden oldu. Bir trafik polisi tarafından fark edilen ve bomba yüklü olduğu düşünülen otomobilin İstanbul’daki bir müzik firmasında çalışan İlker Yazar’a ait olduğu ortaya çıktı. Otomobilinin yanına gelen Yazar, dalgınlığı nedeniyle camı açık, şarj aletini de çakmaklıkta takılı unuttuğunu söyledi. İlker Yazar, ortalığı ayağa kaldırdığı için özür diledi.

Çanta boş çıktı

Konak’ta, Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Sarayı’nın olduğu bölgede, tarihi Konak Camisi yakınında bir bankın altına bırakılan çanta, imha robotu tarafından fünyeyle patlatıldı.