Ege Bornova Bld. Halkapınar’da

Bornova Bld. Halkapınar’da

11.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi’nde İzmir’e temsil edecek Bornova Bld’nin kurmayları, Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar’ı ziyaret etti.

Bornova Bld. Halkapınar’da

Bornova Bld Başkanı Mustafa İduğ ve Genel Menajer Önder Bingöl’ün gerçekleştirdiği ziyarette, İzmir temsilcisinin maçlarını hangi salonda oynayacağı da konuşuldu. Kulüp Başkanı İduğ, “Sayın Sadıklar, lig maçlarını Halkapınar Spor Salonu’nda oynamamıza engel olmadığını ifade etti. Kendisine, kulübümüze ve basketbola olan katkıları için teşekkür ettik. İzmir’i, en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.


Torbalıspor’da büyük çekişme
Torbalıspor’un 10 günlük Gölcük kapı sona ererken, takımın performansından son derece memnun olduğu gözlenen Teknik Direktör Murat Gürkan Zora’nın kafasındaki 11 de yavaş yavaş şekilleniyor. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarındaki performansları ile bir adım öne çıkan Gökhan, Ufuk, Süleyman, Feyzullah, Mehmet Alkan, Emrah, Hüsnü, Serhat, Levent, Erkan ve Mümin, formaya yakın isimler olarak dikkat çekiyor. Takımda kimsenin yerinin garanti olmadığını dile getiren Murat Gürkan Zora ise, “Forma aslanın ağzında. İyi olan, hak eden takıma girer” dedi.