Ege Bornova ‘cep’e girdi

Bornova ‘cep’e girdi

23.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bornova Belediyesi, internet üzerinden verdiği e-belediye hizmetini, yeni nesil akıllı telefonlar aracılığı ile de sunmaya başladı

Bornova ‘cep’e girdi

Bornova Belediyesi, akıllı cep telefonları aracılığıyla da vatandaşlara hizmet götürmeye başladı. İphone, ipad ve android işletim sistemine sahip telefonlar için uygulama geliştiren Bornova Belediyesi, bundan böyle “e-belediye” hizmetlerini akıllı telefonlardan da verecek. Bornovalılar dünyanın her yerinden belediye hizmetleriyle ilgili bilgi alabilecek. “İphone-Android” uygulamasında, e-belediye, e-rehber, hizmetler, haberler, projeler, etkinlikler, belediye başkanı ve kent hakkında bilgilerin verildiği “Bornova” bölümüyle birlikte 8 ana başlık sunuluyor. Uygulamanın pek çok özelliği internete bağlı değilken de kullanılabiliyor.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Devreye soktuğumuz yeni bir uygulama ile vatandaşlar Bornova Belediyesi’ni ceplerinde taşıyacaklar. Uygulamayı telefonlarına indirenler e-belediyecilik işlemlerini yapabilecekler” dedi.