Ege Bornova Hitabspor tarih yazıyor

Bornova Hitabspor tarih yazıyor

24.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Bornova Hitabspor tarih yazıyor

İzmir 2. Amatör Küme’de grubunda sezonu namağlup şampiyon tamamlayan Bornova Hitabspor, amatörde İzmir’in parlayan yıldızı oldu. Henüz ilk yıllarında yenilgi ile tanışmadan zafere ulaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Hakan Beşyıldız, “Biz bu takımı kurarken hedefimizi 6 yılda 3. Lig olarak koyduk. İlk yılımızda elde ettiğimiz bu
başarı da planlarımızdaki kararlılığımızın örneği olmuştur. Adım adım profesyon liglere yükseleceğiz” dedi

Haberin Devamı

Bornova’da henüz 26 Aralık 2018’de kurulan Bornova Hitabspor, ilk sezonunda 16 maçta 13 galibiyet ve 3 beraberlik alarak İzmir 2. Amatör Küme’de şampiyon oldu. Ligde 42 puan toplayarak şampiyonluğa ulaşan Hitabspor, maçlarda elde ettikleri farklı skorlarla gelen galibiyetlerle de ilgiyi üzerine çekti. Kulüp Başkanı Hakan Beşyıldız, “Kurulduğumuz ilk gün kendimize 6 yılda 3. Lig hedefi koyduk. Henüz ilk yılımızda elde ettiğimiz büyük zaferle gelen şampiyonluğumuz da bu hedefin bir teminatıdır. Tüm oyuncularımın ve teknik ekibimi kutlarım. Önümüzdeki sezona da şampiyonluk hedefleyerek gireceğiz ve bu inanmışlık ile 1. Amatör kümede de şampiyon olacağız” dedi.

‘Disiplini elden bırakmadık’

Kaliteli bir teknik heyete sahip olduklarını ve tam anlamıyla bir profesyonel gibi hareket ederek bu şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Başkan Beşyıldız, “Teknik heyetimiz disiplini bir an olsun elinden bırakmadan bu şampiyonlukta oyuncularımızın önünü açtı. Bundan sonrasında da aynı disiplin ile yolumuza bakacağız” şeklinde konuştu. Genel Koordinatör Mustafa Yılmaz ise, “Kolay geçmesini beklediğimiz ama zor geçen bir lig oldu. Sezonu namağlup kapatmamız aslında bizim içim süpriz olmasa da rakiplerimiz adına süpriz oldu. Biz hedefimizi başkanımızın bizlere en başında belirttiği gibi şampiyonluk olarak belirlemiştik ve yola öyle çıktık. Şimdi de 1. Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunu başaracağımıza eminim çünkü takımımıza çok güveniyorum” diye konuştu. Öte yandan Bornova Hitabspor U19 ekibi de önümüzdeki günlerde şampiyonluk için final maçına çıkacak.