Ege Bornova’ya üç ödül

Bornova’ya üç ödül

18.03.2017 - 04:48 | Son Güncellenme:

Şehircilik alanında en önemli organizasyonlardan olan Altın Şehirler Platformu’ndan Bornova Belediyesi’ne üç ödül birden geldi.

Bornova’ya üç ödül

Bornova Belediyesi Türkiye çapında düzenlenen yarışmada, Altın Kent Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca, Bornova İçin Genç Fikirler(BİF) projesi, En Başarılı Kültür ve Sanat, Yeşilova Höyüğü projesi ise En Başarılı Basın Yayın Tanıtım Projesi ödülü aldı. Başkan Olgun Atila, aldıkları ödüllerin hizmet yolunda motivasyonlarını arttırdığını söyledi.

Haberin Devamı

Bornova Belediyesi, Golden City Awards’ın geleceğin şehirlerine bakış açısı sağlamak, gelişmelerine ve markalaşmalarına öncülük etmek amacıyla düzenlediği yarışmada üç ödül birden aldı. Belediyelerin kent yaşamına ve geleceğine değer katan projlerinin yarıştığı organizasyonda Altın Kent seçilen Bornova Belediyesi, Bornova İçin Genç Fikirler (BİF) projesi, En Başarılı Kültür ve Sanat, Yeşilova Höyüğü projesiyle de En Başarılı Basın Yayın Tanıtım Projesi ödülüne layık görüldü. Bornova Belediyesi Ailesi olarak Başkan Olgun Atila ile ilgili başkan yardımcıları ve müdürler, Conrad İstanbul Bossphorus Otel’de düzenlenen ödül törenindeydi. Altın Kent Ödülü’nü alan Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak daha yaşanabilir kent yaratmak için çalıştıklarını belirterek, “Hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmaların böylesi ödüllere layık görülmesi hizmet yolunda motivasyonumuzu arttırıyor. Bu gurur çalışma arkadaşlarımızla birlikte tüm Bornova’nın. Bornova’yı marka kent yapma hedefi doğrultusundaki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.