Ege Bornovalı muhtarlara teknoloji desteği

Bornovalı muhtarlara teknoloji desteği

22.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bornova Belediyesi, vatandaşın en yakınındaki kamu birimi olan muhtarlara sağladığı teknolojik olanaklarla hizmet kalite ve hızını daha da arttırdı.

Bornovalı muhtarlara teknoloji desteği

Bilgisayar ihtiyaçlarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a ileten muhtarların sorunu çözüldü. İlçe genelindeki 33 mahalle muhtarına Bornova Belediyesi tarafından 4 ay önce dizüstü bilgisayar dağıtıldı. Muhtarlara ayrıca yurttaşlara daha iyi hizmet edebilmeleri için kendi aralarında ve belediye bürokratları ile ücretsiz konuşmalarına imkan sağlayan cep telefonu ve hatları da verildii. Bilgisayar ve cep telefonlarıyla belediye bürokratlarına daha hızlı ulaşarak yurttaşların istek ve sıkıntılarını anlatan muhtarlar, hizmetlerinin vatandaşa daha hızlı ulaşmasını sağladı. Böylece hizmetin hem kalitesi hem de hızı daha da arttı.

Haberin Devamı

Gıda Bankası’na matbaacı desteği
İzmir Basım Sanayicileri Derneği (İZBASDER) Karabağlar Belediyesi’nin desteğiyle kurulan, ilçede yaşayan yoksul ve dar gelirli ailelere yardım eli uzatılmasına hizmet eden Gıda Bankası’na erzak yardımı yaptı. Bu projeyi desteklediklerini belirten İZBASDER Başkanı Kadir Sinan, dayanışma ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında yardım yapmanın daha da büyük önem taşıdığını dile getirerek, “Karabağlar’da dar gelirli ailelere, ihtiyaç sahiplerine destek olma kararı aldık. 15 kamyon sözü vermiştik. Bunun ilk bölümünü gönderdik. Kalan kısmını ise yıl içinde belli periyotlar halinde derneğe teslim edeceğiz” dedi.
İZMİR DHA

Yatırımcıdan hediye kamyon
Manisa’da alışveriş merkezi yapımına başlayan Redevco firması, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne iki adet kamyon hediye etti. Redevco’nun araç hediyesi için tören düzenlendi. Manisa’ya yatırım yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Redevco Türkiye Teknik Yöneticisi Harold Reniers, yaklaşık üç yıldır Manisa Belediyesi ile iyi ilişkiler içinde olduklarını söyledi. Reniers, “İki taraf açısından da olumlu projelere imza attık. Manisa’ya yeni bir alışveriş merkezi kazandırarak şehre katkıda bulunduk. Tabii bize bu süreçte her türlü kolaylığı sağlayan ve destek veren Manisa Belediyesi’ne de küçük bir hediyemiz olsun istedik. ” dedi.