Ege Boyozumuz artık Ortadoğu’da

Boyozumuz artık Ortadoğu’da

10.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

2022 Katar Dünya Kupası’na katılanlar İzmir’in en özel lezzetini tadacak.

Boyozumuz artık Ortadoğu’da

Global marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, Amerika ve Avrupa’da altı ülkede raflarda yerini alan “Smyrna Boyoz” şimdi de Ortadoğu’ya adım attı.

Haberin Devamı

Arap mutfağına Katar ile Kuveyt’ten giriş yapacaklarını belirten Mim Grup CEO’su ve Smyrna Boyoz Yönetim Kurulu Başkanu Musa Turan, “Boyoz, tüm dünyanın vazgeçilmezi olacak” dedi. Birçok farklı ülkeden talep aldıklarını ve bu doğrultuda ilk görüşmeyi Kuveyt’te gerçekleştirip Master Franchising anlaşması imzaladıklarını belirten Turan, şöyle konuştu:

Dört tane şube

“Eşsiz ürünümüzle, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için sabırsızlanıyoruz. 2022 yılına kadar Kuveyt ve Katar’da toplamda dört tane Smyrna Boyoz şubesi açılacak. 2022 Dünya Kupası için Katar’a gelenler boyoz tadıyla tanışma fırsatı bulacak.”
Boyozun 527 yıllık geçmişiyle bir kültür ifade ettiğini sözlerine ekleyen Turan “Bu kültürden yalnızca bizim yararlanmamız bencillik olurdu. Her ülkenin kendine has damak tadını yakalayarak, boyozun yalnızca İzmir’in değil tüm dünyanın vazgeçilmezi haline gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.