Ege ‘Bu bahar özel olsun’

‘Bu bahar özel olsun’

07.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ege Artı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olmak amacıyla düzenlenen Bahara Merhaba Kahvaltısı’na sanat dünyasının sevilen isimleri katıldı, engelilerle birlikte şarkılar söyledi.

‘Bu bahar özel olsun’

Özel eğitime ihtiyaç duyanlara hizmet veren Ege Artı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olmak amacıyla ‘Bahara Merhaba Kahvaltısı’ düzenlendi. Hayırseverler, özel eğitim alan öğrencilerle birlikte mutfağa girip, davetlilere kahvaltı hazırladı. Davetiye, tişört, kitap gibi ürünlerin satışından elde edilen gelir, Ege Artı’ya bağışlandı.

Haberin Devamı

Sevgi önünde engel yok

Folkart’ında desteklediği ve İzmir’in hayırsever isimlerinden İnci Sancak’ın öncülüğünü üstlendiği organizasyon, önceki gün Narlıdere Saklı Bahçe’de 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İnci Sancak, “Her yıl Mayıs ayında Engelliler Haftası kutlanıyor. Ege Artı’da her yıl bahar şenliği düzenler. Bu yıl farklı bir etkinlik yapalım, hem bahar şenliğini hem de Engelliler Haftasını özel çocuklarımızla birlikte kutlayalım istedik. ‘Bu Bahar Özel Olsun’ dedik. Arkadaşlarımızla ‘Sevginin önünde engel yoktur!’ sloganıyla etkinliği planladık” diye konuştu.

‘Bu bahar özel olsun’

Çektikleri klibi izlediler

Etkinlik için kurulan Düzenleme Komitesi’nde Ege Artı Kurucusu Fahriye Tuğcu, İnci Sancak’ın yanı sıra Ayşe Özgener, Aynur Şahin, Arzu Gül, Beki Şikar, Ebru Yoğurtçuoğlu, Gül Koçak, İlkay Acun, Meltem Cinstaş, Pakize Sükan, Serpil Atlet, Songül Turgut ve Zeynep Ergüven yer aldı. Gönüllüler, Ege Artı’da eğitim gören özel öğrenciler ile birlikte stüdyoya girip beraber şarkı söylediler. Hazırlanan klip davetlilere izletildi.

Haberin Devamı

Sanatçılar güne anlam kattı

Etkinlikte gönüllü olarak ünlü sanatçı Pınar Aylin, Haluk Levent, Cenk Bosnalı, Arda Türegün ve ünlü tiyatro sanatçısı Volkan Severcan bu özel güne anlam kattı. Özel eğitim alan öğrencilerle birlikte sahneye çıkarak şarkılar söylediler. Ege Artı öğrencileri halk oyunları oynadı.