Ege Bu rüya bitmesin

Bu rüya bitmesin

28.01.2009 - 02:00 | Son Güncellenme:

Bank Asya hedefinde, Türkiye liglerinin en golcü takımı olarak çıktı Yükselme Grubu’na. Mali sıkıntıya rağmen, yoluna başarıyla devam eden Fırtına’yı, Buca Belediyesi’ne yapılan operasyon durdurdu. Tüm futbolcular satışa çıkarıldı

Bu rüya bitmesin

Buca Belediyesi’ne yönelik operasyonda, kulübün hamisi başkan Cemil Şeboy’la birlikte Kulüp Başkanı Şeref Üstündağ’ın da tutuklanması, Fırtına’yı şok etti. Mali krize rağmen, Bank Asya yolunda emin adımlarla ilerleyen başarılı ekibin belini, bu son darbe büktü.
Parasal sıkıntı yüzünden futbolcularına 14 maçlık hakedişleriyle 3 maçlık primlerini ödeyemeyen Bucaspor yönetimi, sezon sonunda ayrılmaları koşuluyla tüm futbolcuları satışa çıkardı. Yönetim, ara transferde, Ozan dışında hiçbir futbolcuyu satmama kararı almıştı.

Talipleri şimdiden kapıda
Emrecan’a, Kayserispor başta olmak üzere Fenerbahçe, Sivas ve Gençlerbirliği’nin; Veli’ye Hacettepe’nin, Mehmet Batdal’a ise Sivasspor ve Konyaspor’un talip olduğu açıklandı. Bekir’in ve Taner’in de pek çok kulüpten teklif aldığı öğrenildi.
Ankaragücü’ne transferi son anda suya düşen Ozan için İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la temasta olan yönetim, bu futbolcu için 350 bin lira nakit talep etti. Fiyatları 250 ile 500 lira arısında değişen kombine kart satan, stada reklam verecek firma arayışını da sürdüren yönetim, Başkan Üstündağ’ın tutuklanmasının ardından olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanıyor.