Ege ‘Bu tamamen rejim değişikliği’

‘Bu tamamen rejim değişikliği’

31.03.2017 - 03:57 | Son Güncellenme:

Büyükşehir eski Başkanları’ndan Özfatura ve Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Bergama’da vatandaşlarla buluştu, “Türk halkı bu süreçte çok dikkatli olmalı” dedi

‘Bu tamamen rejim değişikliği’

ESKİ İzmir Belediye Başkanlarından , Bergama İlçesi’nde katıldığı söyleşide, referandumla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bu bir rejim değişikliğidir. Burada yargı, yönetim ve her şey tek bir kişinin elinde toplanacaktır. Vatandaşımız dikkat etmeli” dedi.

Haberin Devamı

Sıkıntılı bir dönem

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura, Bergama Demokrasi İçin Güçbirliği Platformu tarafından düzenlenen ‘Anayasa Değişikliği’ konulu konferansa katıldı. Bergama Kültür Merkezi’nde (BerKM) düzenlenen konferansta konuşan Burhan Özfatura, Türk tarihinin en kötü, en sıkıntılı, en tehlikeli döneminin yaşandığını öne sürerek şunları söyledi: “Hiçbir dönemde ülkesine bu kadar kötülük yapan, insanını bu kadar dışlayan, bu kadar pervasızca hakaret, yalan, iftira atan bir yönetim gelmedi.

Amerika projesi

Bu referandum, Sayın Tayyip Erdoğan’ın ya da AK Parti’nin bir projesi değildir. Bu tamamen bir Amerikan projesidir. 1 Mart tezkeresinin reddedilmesinin rövanşı amacını taşıyor. Hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Ülkesini seven herkese bu tehlikeyi anlatmamız lazım. Bu bir rejim değişikliğidir” dedi.

Haberin Devamı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da, anayasa değişikliğine sert bir dille karşı çıktı.