Ege Bu yolda yalnız değiliz!

Bu yolda yalnız değiliz!

17.04.2017 - 03:20 | Son Güncellenme:

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 12 ülkeden 17’si yabancı toplam 48 takımın katılımıyla bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri U12 İzmir Cup’ın önemine dikkat çekti, ‘Başarı basamaklarını teker teker tırmanıyoruz ve bu yürüdüğümüz yolda tek başımıza olmadığımızı görmek bizim için gurur verici’ dedi

Bu yolda yalnız değiliz

Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde üç gün süren ve Bursaspor’un şampiyonluğuyla sonuçlanan uluslararası turnuvanın festival havasında geçtiğini belirten Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 12 ülkeden 17’si yabancı toplam 48 takımın katılımıyla bu yıl dördüncüsü düzenledikleri U12 İzmir Cup’ın artık bir marka haline geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

‘Daha ileriye taşıyacağız’

Türk çocuklarının Avrupalı yaşıtlarıyla futbol oynama fırsatı yakaladığını belirten Özkan sözlerine şöyle devam etti. “Çocuklarımıza bu fırsatı vermediğimiz sürece onlarla mücadele edebilecek düzeye asla ulaşamazlar. Önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyonla bu markayı bir adım daha ileriye taşıyacağız” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Futbol Federasyonu, Beko ve Gazi Hastanesi gibi turnuvaya destek olan kurumlara teşekkür eden Özkan, “Açılışa katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile üç gün sahalardan ayrılmayan Galatasaray’ın eski teknik direktörü Riekerink’e de teşekkür ederim. Böyle anlarda yalnız yürümediğimizi daha iyi görüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gurur kaynağı

İzmir Cup’ta 3 günde oynanan 353 maçta 622 gol atıldı. Sparta Prag, Slavia Prag ve Krasnodar gibi ekiplerin de katıldığı organizasyonda ilk dört sırayı Bursapor, Konyaspor, Altay ve Bucaspor’un alması Türk ekipleri için gurur kaynağı oldu.