Ege Buca’da macera filmi gibi takip!

Buca’da macera filmi gibi takip!

15.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Buca’da macera filmlerini aratmayacak cinsten bir kovalamaca yaşandı. Şüpheli görülen bir otomobilin, dün gece saat 02.00’de “dur” ihtarına uymaması üzerine yaşanan kovalamacada kontrolden çıkan polis otosu bir minibüse arkadan çarptı.

Buca’da macera filmi gibi takip

İki polis memurunun yaralandığı kazada, kaçmaya çalışan hafif ticari araç, Kuruçeşme’de kaygan zeminde savruldu, arsaya daldı. Polis, ehliyetsiz olduğu için durmayıp kaçan M.D. ve beraberindeki A.D. ve A.E. yakalandı.
Ekipler alarma geçti
Telsizden yapılan anonsla tüm ekipler, 35 AS 9375 plakalı aracın peşine düştü. Polis memuru Battal Gürbüz (36) yönetimindeki 35 A 48433 plakalı polis otosu, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı, park halindeki 35 AT 4700 plakalı minibüse arkadan çarptı. Battal Gürbüz ile arkadaşı Hüseyin Ölmez (28) yaralandı.
Kaçakların içinde bulunduğu araba, Kuruçeşme’de kontrolden çıkıp arsaya girdi. Üç kişi, yaya olarak kaçmaya başladı. Bir süre sonra M.D (32), kardeşi A.D. (22) ile akadaşı A.E. (32) yakalandı. Yapılan kontrolde alkolsüz olduğu belirlenen M.D, ehliyeti olmadığı için kaçtığını iddia etti.