Ege Buca, Giresun’da darmadagın oldu

Buca, Giresun’da darmadagın oldu

26.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İki golcüsü Emre ve Abdülkadir’den yoksun sahaya çıkan Fırtına, düşme potasındaki rakibine 3-0 yenilmekten kurtulamadı, ağır bir yara aldı

Buca, Giresun’da darmadagın oldu

Bank Asya 1. Ligi’nde yönetim ve ekonomik sorunlarla boğuşan, hafta içinde yeni yönetimine kavuşan Bucaspor, Giresun seferinde hezimete uğradı. Sarı lacivertli takım, yeni yönetime galibiyetle hoşgeldin diyemedi. Abdülkadir ve Emre gibi iki golcüsünün kart cezalısı olması nedeniyle forvette etkili olmayan Bucaspor, ikinci yarıda yediği gollerle rakibine 3-0’lık skorla boyun eğdi.
Fırtına Karadeniz’de sustu
Bucaspor, kadro darlığına rağmen Giresunspor karşısında da yine de atak futbol sergiledi. 13. dakikada Alpaslan’ın soldan ortasında genç Zekeriya çok sert vurdu, kaleci Soner son anda kornere tokatladı. 46. dakikada Zekeriya, boş kaleye atamadı. 50. dakikada Serdar Eylik’in sol kanattan ortasına arka direkte Eren dokundu, kaleci Ömer’den dönen topu Posinkoviç tamamladı: 1-0. 63’te Soner, Alpaslan’ın gollük şutunu köşeden çıkardı. Bir dakika sonra Ömer altıpasa doldurdu, Banahene topu kafayla köşeye bıraktı: 2-0. 90+2’de Cihan ortaladı, Eren, kaleci Ömer’i de geçerek skoru belirledi: 3-0.