Ege Bucaspor’da kale bilmecesi

Bucaspor’da kale bilmecesi

02.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bucaspor’un lider Trabzonspor’la cuma günü deplasmanda oynayacağı maçta kaleyi Atilla’nın koruması kesinleşirken, yedek kulübesinde kimin oturacağı netleşmedi.

Bucaspor’da kale bilmecesi

Bir süredir Teknik Direktör Samet Aybaba’yla sorunlar yaşadığı iddia edilen, Fernandes‘in omzundan, üçüncü kaleci Ömer Kahveci’nin de dirseğinden sakat olması, kurmayları sıkıntıya soktu. Karşılaşmanın cuma günü oynanacağını göz önüne alan Aybaba’nın, Atilla’yla birlikte Fernandes ve Ömer’i de Trabzon’a götüreceği açıklandı. Bu arada denen Ganalı genç futbolcu Torric Jebrin takımla antrenmana çıktı.

Haberin Devamı

Şehmus ve Erdal dönmek istiyor
Altay’a transfer yasağı konmasına yol açan borç listesinin en tepesinde yer alan futbolculardan Şehmus ile Erdal’ın, yasağın kalkması halinde siyah-beyazlı kulübe dönmek istediği öğrenildi. Halen Mersin İdmanyurdu’nda forma giyen iki oyuncunun, önceki hafta İzmir’de oynanan maçta eski takım arkadaşlarına, “Mersin’de ortam kötü. Yasak kalkarsa Altay’a dönebiliriz” dediği bildirildi. 219 bin TL alacağı bulunan Erdal ile 152 bin TL alacaklı olan Şehmus’un geri dönmeleri halinde, Hasan Uğur örneğinde olduğu gibi bu rakamları ötelemeyi kabul edecekleri ifade edildi.

Smith hesap kesti
Pınar KSK’nin Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apoel’i yenerek Eurochallenge (G) Grubu’nda üçte üç yapması taraftarları sevince boğarken, en büyük mutluluğu, sakatlık sonrası forma giydiği ikinci maçta 23 sayı, 12 ribauntluk bir performans sergileyen Andre Smith yaşadı. Smith kendisini sakatlayan Hırvat forvet Buljan’dan da intikamını almış oldu.

Haberin Devamı

İlk şampiyon Mert Akınspor
6. Mazhar Zorlu Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı finale yülselen takımlar belli olurken tek grupta oynanan Serbestler Kategorisinde ise Mert Akınspor şampiyon oldu. İzmir’in duayen işadamlarında Mazhar Zorlu’yu anmak ve yaşatmak amacıyla her yıl düzenlenen Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü ile Milliyet EGE’nin ortaklaşa düzenlediği 6. Mazhar Zorlu Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı finale yülselen takımlar belli olurken ilk şampiyon Mert Akınspor ödüle ulaşmanın gururunu yaşadı.