Ege Bucaspor taraftarın sabrı taştı yargıya başvurdu

Bucaspor taraftarın sabrı taştı yargıya başvurdu

06.06.2018 - 23:31 | Son Güncellenme:

Sarı lacivertli taraftarlar, yönetimi ve kulüp avukatı İnanç Dinçsoy’u Cumhuriyet Başsavcılığı ve İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne şikayet etti. Furbolseverler, “Bucaspor kimseye peşkeş çekilecek, kimsenin çiftliği gibi kullanacağı bir alan değildir” dedi

Bucaspor taraftarın sabrı taştı yargıya başvurdu

Bucaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın, Bucafanclup grubunun sosyal medyada yaptığı açıklamada kulüpte büyük vurgun ve soygun olduğunu iddia etti. Taraftarlar, Bucaspor’a verilmiş gibi gösterilen büyük miktarda paraların hiçbir zaman kulübe aktarılmadığı, kulüpte evrakın yok edildiği, yöneticilerin eş ve dostlarını kulübe üye yaptığı, futbolcuların sözleşmelerinin uzatılmayarak haksız kazançların elde edildiği, oyunculardan elde edilen gelirlerin birilerinin cebine girdiği gibi birçok iddiayla yargının yolunu tuttu.

Haberin Devamı

‘Kayyum atansın’

Mehmet Aydın, yetkili mercilerden kulübe kayyum atanmasını talep ettiklerini söyledi. Aydın, kulübü soyanların en kısa sürede mahkemeye çıkacaklarına ve hapse gireceklerine inandığını ifade etti, “Futbolseverler ve Bucaspor sevdalıları bilmelidir ki, Bucaspor kimseye peşkeş çekilecek, kimsenin çiftliği gibi kullanacağı bir alan değildir. Bucaspor, basiretsiz yöneticilerin sayesinde hızlı bir şekilde alt liglere düşmüş, yöneticiler buna müdahale etmek yerine koltuklarını kurtarmayı düşünmüşlerdir” dedi. Açıklamanın devamında ise şu sözlere yer verildi: “Şikayet dilekçelerimizi ve sonuçlarını değerli futbolseverler ve Bucaspor sevdalısı taraftarlarımız ile paylaşacağımızı bildirir, saygılarımız ile basına ve kamuoyuna duyururuz.”