Ege Buika’dan aşk şarkıları

Buika’dan aşk şarkıları

19.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşk şarkılarının tutkulu sesi İspanyol şarkıcı Buika, Alaçatı’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Buika’dan aşk şarkıları

Buika, en iyi şarkılarını bir araya getirdiği ’En Mi Piel’ albümüyle çıktığı dünya turnesi kapsamında Alaçatı’ya geldi. Alaçatı Beach Resort’ta sahne alan ünlü şarkıcı, dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. Cazla bir araya getirdiği flamenkoyu farklı boyutlara taşıyan Buika’ya 1000 kişilik dev bir koro eşlik etti. İki saat süren konseri izleyenler, ünlü şarkıcıyı dakikalarca ayakta alkışladı. Çeşme’ye ilk kez geldiğini belirten Buika, “Çeşme’nin enerjisi çok yüksek. Buraya yine geleceğim” dedi.

Haberin Devamı

Buruk başladı keyifli bitti

Türk Pop Müziği’nin ünlü isimlerinden Hande Yener, hafta sonunda Çeşme Aya Yorgi Koyu’ndaki Babylon Aya Yorgi’de hayranlarıyla buluştu. Mekanın dolması için sahneye bir saat geç çıkan sanatçı, giydiği siyah body üzerine transparan tül etek, işlemeli büstiyer ve kalın siyah kemeriyle dikkat çekti. Sanatçı, seyirci azlığı nedeniyle biraz buruk olduğu gözlendi. Üçüncü parçanın ardından hayranlarıyla diyaloğa giren Hande Yener, dinleyicilerden “Beklemekten sıkıldık” cevabı alınca, sitemde bulundu. Sonra da eğlence tavan yapmaya başladı. Ve buruk başlayan konser, keyifli bitti.

Işın Karaca hem coşturdu hem güldürdü

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, uzun bir aradan sonra Çeşme’de sahneye çıktı. Tatilcilerin yeni konser mekanı Aya Yorgi Hall’de en sevilen şarkılarınının yanı sıra unutulmayan şarkıları da seslendiren Işın Karaca, hayranları ile hasret giderdi. Çeşme’yi özlediğini ve burasının havasının kendisine enerji verdiğini belirten Karaca, sahne performansı ile dikkat çekerken, yaptığı esprilerle izleyicileri bol bol güldürdü. Sabahın ilk saatlerine kadar süren konsere 1000 kişi katıldı.

ERAY ARPAŞİN İzmir DHA