Ege Bulmacayı çözdü, hediyeyi kaptı

Bulmacayı çözdü, hediyeyi kaptı

14.08.2018 - 02:33 | Son Güncellenme:

Aydın Koçarlı’da bir okulun müdürü Mehmet Orhan, ilçeyi konu alan bir bulmaca hazırladı. Bulmacada ilçenin tarihi ve ören yerleri, kültürel etkinlikleri ve tarihi kişileri soruldu. Bulmaca, Facebook’taki Koçarlı sayfasından paylaşıldı. Sayfa yöneticisi Hasan Küçükoğlu ise bulmacayı ilk çözene, bayram öncesi gömlek ve pantolon ödülü koydu.

Bulmacayı çözdü, hediyeyi kaptı

Yayılan ödüllü bulmacayı kısa sürüde kent sakini Avni Ödemiş çözdü. Bayramlık kıyafet ödülü sayfa yöneticisi Küçükoğlu tarafından verildi.

Haberin Devamı

Bulmacanın yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Orhan, “Okulumuzda da küçük çaplı bir bülten çıkardık. Sayfanın birisinde tamamen Koçarlı ilçesiyle ilgili soruları olan bir bulmaca yaptım. Bulmacanın sayfasını ise sanal ortamda Facebook’ta Koçarlı sayfasına yolladım. Sayfa yöneticisi ise bulmacayı çözene bayramlık kıyafet ödülü koydu. Zor bir bulmacayı çözen arkadaşımız ödülü aldı” dedi. Küçükoğlu da, “Bulmacanın sayfaya gönderilmesi bizi mutlu etti” diye konuştu. Ödemiş de, “Bu zor bulmacayı çözmekten onur duydum, ödül de beni sevindirdi” ifadelerini kullandı. l DHA

Yazarlar